BLM marketing csoport

március 4, 2014 admin Marketing

Az világháló nagyszerű lehetőség a vállalkozások számára. Sokkal több előnnyel rendelkezik mint hátránnyal,ha van honlapja a vállalkozásodnak. Ezt felismerve kezdtünk el mi is ténykedni a netten,hogy segítsük a vállalkozásokat. Mi is az előny- sokkal olcsóbb nyitni egy webshopot mint egy helységet bérelni. Sokkal több embert érhetünk el weblapunkkal. Ám ,ha van weblapunk az még önmagában nem elégséges. Kell azt is reklámozni a netten ,hogy jöjjenek a látogatók ,akikből könnyen lehet vásárló,megrendelő. A mi csapatunk áll egy weblapkészítőből egy Google adwords hirdetési szakemberből és egy SEO linképítő szakemberből. Beszélek egy kicsit a két fajta reklámról. Mért fontos az Adwords? Az adwords azonnali látogatásokat illetve célzott látogatásokat generál.

Tehát amíg nincs kiépítve a háttérben egy linkhálózat minőségi linkkekkel addig és még utána is alkalmazható ez a reklám. Háttérben közben lehet építeni lassan a link hálózatot ami segít előrébb jutni a keresőben. Lényegében egyik fajta reklám sem kihagyható. Ugyanis vannak olyan irányai a gazdaságnak ahol hiába épül ki minden szóra egy linkhálózat egy bizonyos számú érdeklődés után megáll a fejlődés. Például,ha egy vécépucoló szolgáltatást építünk akkor nem számíthatunk túl nagy érdeklődésre ott egy bizonyos határ után már értelmetlen linképítést végezni ott már csak az Adwords segíthet.

A linképítés során viszont ön csak egyszer fizet egy linkkért és az addig él amíg él a honlap. Így hatékony reklámot vehet amit több éven keresztül működik. Összetudunk állítani csomagokat tetszés szerint és anyagi lehetőségek szerint is. Ön amikor felkeres minket ,elég ha eldönti önmagában,hogy mennyi keretet használhat fel reklámra. Ön mond egy összeget és így az fölé nem megy,tehát szabadon dönthet a kiadásait illetően. Mi az ön által meghatározott összegből gazdálkodunk. Ha még nincs honlapja azt is vállaljuk,hogy elkészítjük. Tehát ön egy helyen kap meg mindent.

http://ba-marketingmagazin.hu/szolgaltatas/

adwordslinképítőseoweblapkészítés

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/